• waterpolo Residentie - jeugd
  • waterpolo Residentie - heren
  • waterpolo Residentie - dames

Damesteams

Damesteams


Dameswaterpolo blijft in beweging
De dameswaterpologroep van Waterpolo Residentie is inmiddels gegroeid naar meer dan 50 leden. De explosieve groei is drie jaar geleden ingezet en resulteert inmiddels in vier damesteams die aan de competitie 2015-2016 deelnemen. Door deze groei en het beschikbaar hebben van extra trainingsmogelijkheden is twee maal in de week trainen mogelijk. Met de extra trainingsfaciliteiten voor de dames selectiegroep is het nu ook mogelijk om met een bredere selectie te trainen.
De ervaringen en kennis worden nu gedeeld. Hierdoor is een snelle ontwikkeling van waterpolo-vaardigheden verbeterd voor alle teams. Doelstelling voor alle teams is op basis van gemotiveerde inzet je sport beoefenen en resultaten te verbeteren. Door de gezelligheid en onderling respect voor elkaar te koesteren is deze groep waterpolomeiden goed in balans. De ultieme sportbeleving is je gezondheid stimuleren door een prima conditie….. en daarom is dameswaterpolo een uitdaging om deze sport te beoefenen. 

Voor meer informatie, proeftrainingen volgen en lid worden, neem dan nu contact op via e-mail; voorzitter@waterpoloresidentie.nl

In welke competitie spelen onze damesteams:
Klik op het desbetreffende team en je ziet direct de standen

  • Dames 1 speelt in de Tweede klasse B
  • Dames 2 speelt in de Vierde klasse A

Voor de wedstrijden, wijzigingen en uitslagen van onze damesteams zie: waterpolouitslagen

Dames 1

Team Dames 1:
Bente, Eeke, Ingrid, Daphne, Marit, Sabine,Jill en Gabrielle
Aanvoerder: Bente
Coach: Laurence

 

Dames 2

Team Dames 2

Alana, Sabina, Tanja, Gwen, Yorine, Priscilla, Sylvia, Marian, Liesbeth, Jayden, Linda, Daphne
en Senna
Aanvoerder: Sylvia

 

Dames

 

Dames