• waterpolo Residentie - jeugd
  • waterpolo Residentie - heren
  • waterpolo Residentie - dames

Sponsoring

Informatie over onze sponsoren en over de mogelijkheden om sponsor te worden van Waterpolo Residentie

Word ook sponsor van Waterpolo Residentie!

Hoofdsponsor, sponsor of subsponsor, het is een kwestie van een goed gevoel.

Sponsoring is voor onze vereniging een bijkomende kracht. Sponsoring is een ondersteuning om extra activiteiten te stimuleren. De sponsor kan in overleg met het waterpolobestuur van de startgemeenschap Waterpolo Residentie een invulling geven van de support.

Sponsoring is in het bijzonder welkom om het waterpolo sneller en effectiever op de kaart te zetten met een sterke invulling bij onze jeugdteams. Een eenmalige bijdrage voor ons jeugdkamp zal dan ook met vreugde worden ontvangen.

Mocht er interesse zijn voor subsponsoring of hoofdsponsoring van onze teams, neem dan contact op met Waterpolo Residentie.

Sponsors van Waterpolo Residentie

Meant2B ICT Professionals (hoofdsponsor)

Meant2B is een ondernemend en dynamisch bedrijf met bijna 15 jaar ervaring in de IT. Met een team van ruim 50 ICT professionals, zijn zij iedere dag aan de slag bij uiteenlopende klanten binnen diverse projecten. Bij alle opdrachten staat de kwaliteit hoog in het vaandel. Iedere dag streven de medewerkers van Meant2B naar de optimalisatie van de IT software van de klanten.

Meant2B is al vele jaren sponsor - met een warm hart - van Waterpolo Residentie. Dit maal actief als mede shirtsponsor van onze herenteams.

Kijk voor meer informatie op Meant2b.nl

 

Loco Creations - Creative design | CMS | SEO

Loco Creations - Creative design | CMS | SEOLoco Creations kan je helpen bij het verbeteren van de vindbaarheid van je website door zoekmachine optimalisatie (SEO). Daarnaast houdt zij zich bezig met de bouw van eenvoudig te beheren websites, op basis van het Wordpress Content Management Systeem. ...Uitermate geschikt voor bedrijven die een degelijke site willen hebben en eventueel ook zelf aanpassingen willen kunnen doen!

Meer informatie? kijk dan even op de loco-creations.nl website

 

Zwemscore.nl

De Internet Zwemscore Module is het meest gebruikte zwemlesadministratiesysteem in Nederland, waarbij ouders via internet de zwemresultaten kunnen volgen. Mede het door het Nationale Platform Zwembaden/NRZ erkende systeem kunnen zwemscholen en verenigingen de gehele zwemopleiding administreren, waardoor de werkzaamheden voor het personeel aanzienlijk worden gereduceerd.

Meer informatie: www.zwemscore.nl 

 

Sub-Sponsors van Waterpolo Residentie

Als Waterpolo Residentie hebben we momenteel een 10-tal sub-sponsors die regelmatig onze vereniging met specifieke acties ondersteunen.
Interesse om sponsor of subsponsor te worden, neem dan hier contact met ons op.

Waterpolo Residentie logo is ontworpen door Designkapitein.nl

Zoek in de website