• waterpolo Residentie - jeugd
  • waterpolo Residentie - heren
  • waterpolo Residentie - dames

Waterpolo school

Waterpoloschool Residentie

Waterpolo School Residentie
Ontwikkel je snelheid, coördinatie en teamspirit

Ben jij een kampioen?
Ben jij een fanatieke waterpoloër maar heb je het gevoel dat er nog meer in je zit? Dan is de Waterpolo School iets voor jou. Wij bieden een omgeving waarin je jouw waterpolokwaliteiten kunt ontwikkelen en perfectioneren. Misschien schuilt er in jou wel een nieuwe kampioen. Die nieuwe kampioen wil de Waterpolo School bij je naar boven halen!

Minipolo

Het Mini-waterpolo wordt niet in competitieverband gespeeld, maar er worden geregeld toernooitjes georganiseerd. Zo’n toernooi duurt 2 uur en elk team speelt een aantal wedstrijdjes van 3 minuten.

Trainingstijden

Waterpolo Residentie beschikt over prima trainingstijden in diverse zwembaden om de kinderen, na het behalen van de diploma’s A, B en C, meer te bieden dan vele andere sporten.

Jeugdbeleid

Jeugdbeleid “WATERPOLO RESIDENTIE”

Waterpolo Residentie speelt als club een vooraanstaande rol als breedtesport vereniging in de Regio West van de KNZB. Alle sporters worden er in staat gesteld zich te ontwikkelen en te schitteren binnen hun mogelijkheden. Waterpolo Residentie richt zich op de groei en ontwikkeling van individuele sporters. Uitdagingen aangaan, niet opgeven bij tegenslag, omgaan met kritiek, inspanning loont, leren en geïnspireerd raken door het succes van anderen, plezier, succes, kameraadschap, samenwerken, trots op jezelf en trots op elkaar.

Meer artikelen...