• waterpolo Residentie - jeugd
  • waterpolo Residentie - heren
  • waterpolo Residentie - dames

Waterpolo School Residentie
Ontwikkel je snelheid, coördinatie en teamspirit

Ben jij een kampioen?
Ben jij een fanatieke waterpoloër maar heb je het gevoel dat er nog meer in je zit? Dan is de Waterpolo School iets voor jou. Wij bieden een omgeving waarin je jouw waterpolokwaliteiten kunt ontwikkelen en perfectioneren. Misschien schuilt er in jou wel een nieuwe kampioen. Die nieuwe kampioen wil de Waterpolo School bij je naar boven halen!

 

Locaties
Zwembad het Hofbad
Zwembad het Zuiderpark
Zwembad de Schilp

Samen knokken voor resultaat
Waterpolo is een teamsport en alles draait om samenwerking en teamspirit. Op de Waterpolo School stimuleren we deze mentaliteit en leren we je hoe je blindelings op jouw teamgenoten kunt vertrouwen. Samen moet je tot het uiterste kunnen gaan voor het beste resultaat.

Groeien door begeleiding
Waterpoloërs die verder willen, zijn bij de Waterpolo School aan het goede adres. Door middel van een goede opleiding en een kwalitatief goed trainings- en wedstrijdprogramma krijg je de gelegenheid om stappen te zetten op weg naar de top.
Op de Waterpolo School verbeteren we jouw zwem- en waterpolotechnieken en ontwikkelen we jouw technische, tactische en mentale vaardigheden: aanvallen, verdedigen, samenspel, alles komt aan bod. En omdat waterpolo het nodige van je vergt, wordt er hard gewerkt aan jouw fysieke ontwikkeling middels kracht- en conditietraining.
Wil je nog verder? Dan proberen we samen je als waterpoloër/ster te ontwikkelen en je sport maximaal te oefenen.

Genieten en excelleren
Waterpolo is onze passie en ons doel is een omgeving te creëren waarin elke waterpoloër de kans krijgt het beste uit zichzelf te halen. Wij willen sporters laten genieten én excelleren. Dat doen we door het talent van onze waterpoloërs te ontwikkelen en ze de ruimte te geven voor individuele ontplooiing en persoonlijke verbetering. Daar hoort een betrokkenheid bij: van de waterpoloër, het team, de club én de ouders, verzorgers en vrijwilligers.

Trainingstijden en contributie
De trainingen kunnen één tot drie keer per week worden gevolgd. Waterpolowedstrijden worden in het weekend gespeeld onder de vlag van de KNZB. Trainingstijden en contributie met vermelding van het zwembad staan vermeld op de website zie: Lidmaatschap en Contributie

Waterpolo Academie in een notendop
Diverse locaties in Den Haag en omgeving
Trainen en waterpolowedstrijden,
Professionele trainers en coaching,
Fysieke en mentale ontwikkeling,
Ontwikkelen en uitbreiden tactisch inzicht,
Teamverband op basis van discipline,
Teamsport op elk niveau.

Onze ambitie?
Professionaliteit, topsport en talentontwikkeling door ‘eigen kweek’ met een innovatieve waterpolo-opleiding. Daarbij maken we gebruik van de laatste inzichten en zorgen we voor individuele begeleiding. En wat is jouw ambitie?
Waterpolo spelen kan op elk niveau, dus er is altijd een team waar je met elkaar kan genieten van deze leuke sport.

Geïnteresseerd?
Meld je dan snel aan voor drie gratis proeftrainingen!