Nieuws

Trainingsuren dinsdag 27 augustus en 3 september

folder_openNieuws
Beste Dames, Heren en A-jeugd,
De zomervakantie komt tot zijn einde en het nieuwe waterpolo seizoen komt steeds dichterbij! We hebben er hopelijk allemaal weer zin in om te gaan knallen dit jaar.
Nu is het zo dat het Zuiderparkbad in elk geval tot 1 september is gesloten. Helaas is er een mogelijkheid dat dit langer gaat duren. Wij hopen natuurlijk dat dit niet zo is, maar we kunnen geen garanties geven.
Marc heeft wel kunnen regelen dat er een extra uur op de dinsdag bij komt voor de komende 2 dinsdagen. Hiermee hopen we het gaat een beetje op te vullen.
De indeling van deze trainingen is:
20:00 – 21:00
Blijft zoals het in de vakantie is geweest. Dit betekent dat alle seniorenteams tegelijk zullen trainen in dit uur. Wij verwachten dat dit geen probleem zal zijn, aangezien dit normaal ook goed lukt.
21:00 – 22:00
Dit uur zal alleen zijn voor H1, H2, A jeugd en Dames 1. In overleg met de coaches en trainers is het mogelijk voor vaste invallers vanuit de “lagere” teams om ook dit uur mee te trainen. Dit gaat dus echt in overleg!
We hopen dat we snel weer terecht kunnen in het zuiderpark en de normale trainingsuren kunnen oppakken. Mocht het zuiderpark wel open zijn vanaf 1 september, dan blijft het extra uur op dinsdag 3 september wel staan. De week daarop zullen de trainingen dan weer als voorheen zijn.
Wij hopen iedereen hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er vragen zijn stel ze dan gerust bij een van ons!
Tot op de trainingen!
Met vriendelijke groet,
Names de WPC,
Jari

Meer nieuws

Vakantiesluiting zwembaden

Let op: belangrijke informatie over de trainingstijden in de vakantieperiode. Lees snel verder!