Lid worden bij Waterpolo Residentie

Een leuke sport als waterpolo beoefenen vraagt om goede trainingen van gekwalificeerde trainers. Daarnaast kan je deelnemen aan de KNZB competitie. Veel aandacht is er voor de jeugd. Naast trainen, competitiewedstrijden spelen en een jeugdzomerkamp biedt Waterpolo Residentie nog vele andere activiteiten.

Kom het eens proberen!

Enkele proeftrainingen volgen en kennismaken met je toekomstige Haagse trainingsvrienden(dinnen) is mogelijk door een berichtje te sturen

Waterpoloschool Residentie biedt kinderen in het bezit van diploma A-B in de leeftijdsgroep van 6 – 10 jaar de gelegenheid om gratis aan 3 proeftrainingen deel te nemen. Geef je op via een berichtje in het contactformulier en neem je vrienden en vriendinnen mee naar de gratis trainingen in Den Haag!

Contributies per 01-07-23

Voor waterpolo geldt een jaarcontributie, welke in 12 maandelijkse termijnen wordt geïncasseerd.

Tot 19 jaar € 31,00 per maand

Vanaf 19 jaar € 33,00 per maand

Uitkomen voor WATERPOLO DENHAAG (Topsport) : hiervoor geldt een jaarcontributie van € 636 euro, waarbij de contributie in 12 maandelijkse termijnen van € 53 euro zal worden geïncasseerd. Het seizoen bij Waterpolo Den Haag start jaarlijks op 1 juni.

KNZB contributie (inclusief startvergunning)

De KNZB contributie is een jaarbedrag dat bij het aanvragen van de startvergunning en vervolgens jaarlijks in januari betaald moet worden.

Tot 12 jaar € 21,65 per jaar (tarief 2024)
Vanaf 12 jaar € 61,60 per jaar (tarief 2024)

Zie je in de bovenstaande mogelijkheden een sportieve uitdaging, dan is lid worden van Waterpolo Residentie in Den Haag een kwestie van aanmelden.

Zodra je aanvraag is ontvangen neemt onze waterpolo-secretaris contact met je op om de administratieve invulling te regelen.

Opzegging van het lidmaatschap

Opzegging kunt u melden bij Rob Boegborn (voorzitter@waterpoloresidentie.nl). Na bevestiging en goedkeuring wordt je lidmaatschap beëindigd op de dan aangegeven datum.